Blogger Layouts

Saturday, 28 May 2011

HEPI BESDAY TO ME

hepi besday to me(ala2 usop wilcha gitu..ahhaha)..arini besday ak dan ak rasekan ak semakin mude yerr....sume orang cakap ak mude..hahhahaha...slm ak da pg melake dah,,jlan2 laa kan..hmmm..bes2

Friday, 27 May 2011

3 KERJA GILA YANG AK LAKUKAN BERSAMA RAKAN2.....

selamat petang my b blog...ak nk bgtau yang ak dah buat 3 kerja gila arini berame rakan2....
1)ak kene masuk 1 pertandingan bahase arab yang dinamakan "hiwar" atau dalam BM perbualan..tah ap yang ak nk bual kan pon ak x tau..hahahahaha...yang kedue..ak dan rakan2 sepertandingan x masok raudhatus sakinah sebab dah terlambat kerane kitorang asik pikirkan pasal pertandingan 2....yang ketige..kedue due bnde yang ak buat  bersame rakan2 tuuu disertai oleh 2 orang minah ni..iaitu mina tudong labuh n minah singkat....huiiihhh...tah knape ak bolei bersekongkol dengan die pon ak xtau..hahahahaahahah

Thursday, 26 May 2011

KAU TU YANG CAPUB SETAN!!!!!!!!

Perghhh...!!dasar mulot longkang ko an?????ko ber 2 laaaa bodohhhh....jgn nk ingat diri sndiri je btol  sengalll!!!ohhh ak pon x hingin laaa kawan dngan orang OTAK SINGKAT macam ko!!!!slalu buat ak mncarut la ko ni!!!masalah e...kalau ktue je asyik nk suroh penolong mati la akuuuuuuuu!!!!ko tngok klas 2 sape yang uruskan la cantik!!!!ak kan???????xkan nk surohh budak diam pon keje ak....hadoiiiiiiiiiiiiii!!!KO 2 YAANG CAPUB!!!!bende kecik pon nk heboh2 kan sampai ke blog bagai!!manusie ke binatang ko ni???sampai nk bukak pintu nerake la bagaiii...slame ni ka x penah pon anggap ko kawan..macam nisak cakap kan,,,dah ludah x yah jilat balik..ak pon dari dulu dah ludah..malas nk jilat...buang mase je kawan ngan "orang capub ni"....ko lg 1 mina sengal baju singkat...,malas nk cakap la nme...sbb takot die lbieh "capub plak"....siap nk bukak pintu nerake la bagai..heiii ko yang masok dulu la minah...mulot mcm cibaii..bg tazkirah tapi buat orang sakit hati...hahahahaha...dasar mulot xdak insurans.....eeeeeeeeee..kalau ak dapat muke korang bedue mmg ak pial2 mulot korang bedue!!!bak kate kawan aku kan???lbeh baik  cakap terus daripade hipokrittt.....ko mANUSIE YANG AKN MNJAHANAM KAN DUNIE..BUAT PERATURAN SNDIRI!!!!SESUKE ATY JE NK MASOK KAN ORANG KE NERAKE!!!!NME JE PAKAI TUDUNG LABUH TAPIIIIIIIIIIIIIIIII..........................MUKE CNTIK(CNTIK KE??)TAPI ATY BUSUK MCM LONGKANG...PIIIIIIIIIIIIIIRAHHHHHHHHHHHH

Saturday, 21 May 2011

MENJELANG HARI ESOK

DEAR B BLOG
                          mak aiii..esok da exam????wallawe..mmg ngonye2 laaa.....tapi adkah ak patot ulangkaji subjek bm???uhhhh....pening sungguh..tapi itu subjek ak kene A kan??so...ak kene ulangkaju....yeahhh..yg penting just relax and focus kan???

Friday, 20 May 2011

sehari bersama blog

dear blog..

               ak baru update blog ni...yela 2 pon kawan yang ajar...die kate lg more privacy...tu yang nk try,,,biaselah ak pon quit privacy jugak laaaa..hahahahahah...so for you my blog i give u a name k...your name is B BLOG.ok???x bolei bantah tauuuu